per pagina
    1 - 16 van 41 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Meubelbeslag

Meubelbeslag en brocante handgrepen kopen doe je bij Grootmoeders Mooiste, de B2B cash en carry groothandel in IJmuiden.  De (online) winkel waar je materiaal en accessoires vindt voor het creëren van jouw landelijke en authentieke woonruimte. Wij onderscheiden zich van andere groothandels door het eigen ontwerp en import van meubelgrepen en handgrepen.

Onze missie is om mooi en ouderwets meubelbeslag niet verloren te laten gaan. Je koopt bij ons replica’s van oude bestaande brocante handgrepen en deurknoppen, vervaardigd van verschillende materialen en kleuren van nu. Hierdoor gaan ze goed mee met de tijd van nu. Je interieur krijgt zo het uiterlijk van toen met het comfort van nu!

Vragen?

Kies je ervoor om je meubelbeslag en brocante handgrepen bij ons te kopen, dan ontvang je het dankzij de snelle verzending binnen een paar dagen thuis! Bestel je boven een bedrag van € 175,00?, dan is de verzending gratis. Heb je vragen over ons meubelbeslag, de handgrepen of deurknoppen kopen in onze Loods/opslag in IJmuiden, dichtbij Haarlem. Of wens je meer informatie te krijgen over één van onze andere producten? Neem dan nu contact op.

App of bel ons via 06-24284959 of stuur een e-mail naar info@grootmoedersmooiste.nl of klik hier voor het contactformulier.

 

Tags:Meubelbeslag zwart, Meubelbeslagonline, meubelbeslagshop, meubelbeslag antiek, meubelbeslag Scharnieren, meubelbeslag keuken, meubelbeslag camper, Meubelbeslag groothandel, meubelbeslag jaren 30, meubelbeslag oude stijl, 

© 2020 - 2024 Grootmoeders Mooiste.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel